·


· Πάσχετε από δυσεπίλυτο, σύνθετο ή σπάνιο παθολογικό πρόβλημα;

Σταματήστε να πειραματίζεστε με την υγεία σας και να σπαταλάτε χρόνο και χρήμα σε άστοχες θεραπείες. Καλέστε 24 ώρες το 24ωρο το 2106252770 ή το 2102122198 και κάντε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας κλείνοντας ραντεβού τώρα.

· Διαμένετε στην επαρχία ή στο εξωτερικό και θέλετε αποτελεσματικές λύσεις στο δυσεπίλυτο ή σπάνιο ή σύνθετο πρόβλημα που σας απασχολεί;

Σταματήστε να βασανίζεστε και χρησιμοποιήστε με ασφάλεια τη νέα υπηρεσία τηλεϊατρικής του ιατρείου. Στείλτε μήνυμα με θέμα τηλεϊατρική στο amoschovaki@yahoo.gr αναφέροντας το πρόβλημά σας για να ενημερωθείτε σχετικά.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Α. Μάθετε γιατί είμαστε μοναδικοί στην επίλυση δυσεπίλυτων προβλημάτων:

· Συνδεόμαστε on line με τα καλύτερα ιατρικά κέντρα του κόσμου τα οποία μας παρέχουν συνεχή ενημέρωση για νέα αποτελεσματικά και ασφαλή φάρμακα για ειδικά παθολογικά προβλήματα. Δεν θα αντλήσετε επιπρόσθετο όφελος εάν ταξιδέψετε στο εξωτερικό για να λύσετε το δυσεπίλυτο παθολογικό πρόβλημα που σας απασχολεί.

· Συνδεόμαστε με τα καλύτερα κέντρα Εναλλακτικής Ιατρικής που μας παρέχουν συνεχή ενημέρωση για έρευνες που γίνονται σε φάρμακα και θεραπευτικά ή διατροφικά προγράμματα παραδοσιακών θεραπευτικών συστημάτων (κινέζικη ιατρική βοτανική ιατρική διατροφική ιατρική). Δεν θα αντλήσετε επιπρόσθετο όφελος εάν ταξιδέψετε σε κέντρα ολιστικής εναλλακτικής ιατρικής στην Κίνα στις ΗΠΑ ή αλλού.

· Χρησιμοποιούμε καινοτόμο ηλεκτρονικό λογισμικό και εφαρμόζουμε αποτελεσματικά συστήματα ποιότητας. Δεν θα βοηθηθείτε περισσότερο εάν επισκεφτείτε οποιοδήποτε σύγχρονο παθολογικό ιατρείο στις ΗΠΑ την Ευρώπη ή αλλού.

· Έχετε την δυνατότητα 24ωρης άμεσης επικοινωνίας μέσω της 24ωρης γραμματείας του ιατρείου οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε.

· Συνεργαζόμαστε με υπερσύγχρονα νοσοκομεία σε περίπτωση που το ειδικό σας πρόβλημα επιβάλλει νοσοκομειακή αντιμετώπιση. Δεν έχετε συγκριτικό πλεονέκτημα εάν εισαχθείτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο του εξωτερικού.

Β. Η διεύθυνση του ιατρείου είναι Φραγκοπούλου 10 Κηφισιά και ο ηλεκτρονικός μας τόπος http://iatreioamoschovaki.gr. Στην παρούσα ιστοσελίδα η Ειδική Παθολόγος Αναστασία Μοσχοβάκη ενημερώνει για θέματα πρόληψης.

Search This Blog

Loading...

10/10/11

ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ

Η προλακτίνη είναι μια χημική ουσία, που υπό φυσιολογικές συνθήκες αυξάνεται σε θηλάζουσες, προκαλώντας έκκριση γάλακτος από το μαστό. Η προλακτίνη παράγεται από τα λακτοτρόπα κύτταρα της υπόφυσης. Η έκκριση προλακτίνης βρίσκεται κάτω από τον έλεγχο του υποθαλάμου.
Η παθολογική αύξηση των επιπέδων προλακτίνης είναι σπάνια. Όταν είναι σοβαρού βαθμού, προκαλεί σε βάθος χρόνου οστική αραίωση. Στις γυναίκες η αυξημένη προλακτίνη προκαλεί διαταραχές του κύκλου, εκροή γάλακτος από το μαστό, υπογονιμότητα και στους άνδρες στυτική δυσλειτουργία και υπογονιμότητα.

Μία ποικιλία καταστάσεων οδηγεί σε αύξηση της προλακτίνης σε υγιή άτομα.

Ενδεικτικά καταστάσεις που προκαλούν αυξημένα επίπεδα προλακτίνης σε υγιή άτομα είναι:

• Η κύηση

• Χειρουργικές επεμβάσεις

• Η τοποθέτηση «δαχτυλιδιών» και ξένων σωμάτων στο μαστό

• Το stress

• Χρήση τοξικών ουσιών και φαρμάκων (π.χ. οπιοειδών).

Αυξήσεις προλακτίνης, προκαλεί επίσης ποικιλία νοσημάτων. Ενδεικτικά, νοσήματα που προκαλούν αυξημένα επίπεδα προλακτίνης είναι:

• Ορμονικές διαταραχές

• Η κίρρωση ήπατος

• Όγκοι που εκκρίνουν προλακτίνη

• Βλάβες υπόφυσης υποθαλάμου

• Συστηματικός ερυθηματώδης λύκος.

Η σωστή παθολογική εξέταση έχει κομβική σημασία στη σωστή διαφορική διάγνωση. Η εκρίζωση του υποκείμενου παράγοντα που προκαλεί την υπερπλολακτιναιμία είναι σημαντική.

Σήμερα υπάρχει αποτελεσματική φαρμακευτική θεραπεία για την υπερπρολακτιναιμία. Σε επιλεγμένες περιπτώσεις όγκων, που εκκρίνουν προλακτίνη, εφαρμόζεται χειρουργική επέμβαση ή ακτινοθεραπεία.

Δρ. Αναστασία Μοσχοβάκη

Ιατρός Ειδική Παθολόγος

Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά

24ωρη γραμματεία νοσοκομειακά περιστατικά:2106252770

E mail: amoschovaki@yahoo.gr.


Ιστοσελίδες ενημέρωσης του ιατρείου για θέματα Παθολογίας:

http://twitter.com/amoschovaki H ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ TWITTER

http://anastasiamoschovaki1.blogspot.com ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

http://worlddiseasedays.blogspot.com ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

 http://frequentmedicaldisorders.blogspot.com FREQUENT MEDICAL DISORDERS (αγγλόφωνο)

http://infectiousdiseaseissues.blogspot.com ΠΥΡΕΤΟΣ – ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ

http://highglucose.blogspot.com ΔΙΑΒΗΤΗΣ

http://systemichypertension.blogspot.com ΥΨΗΛΗ ΠΙΕΣΗ

http://alternativemedicinehellenicblog.blogspot.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

http://cholesterolandtriglycerides.blogspot.com ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ - ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ

http://internationaltravelmedicine.blogspot.com ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

http://novelswineinfluenza.blogspot.com ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ Η1Ν1