·


· Πάσχετε από δυσεπίλυτο, σύνθετο ή σπάνιο παθολογικό πρόβλημα;

Σταματήστε να πειραματίζεστε με την υγεία σας και να σπαταλάτε χρόνο και χρήμα σε άστοχες θεραπείες. Καλέστε 24 ώρες το 24ωρο το 2106252770 ή το 2102122198 και κάντε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας κλείνοντας ραντεβού τώρα.

· Διαμένετε στην επαρχία ή στο εξωτερικό και θέλετε αποτελεσματικές λύσεις στο δυσεπίλυτο ή σπάνιο ή σύνθετο πρόβλημα που σας απασχολεί;

Σταματήστε να βασανίζεστε και χρησιμοποιήστε με ασφάλεια τη νέα υπηρεσία τηλεϊατρικής του ιατρείου. Στείλτε μήνυμα με θέμα τηλεϊατρική στο amoschovaki@yahoo.gr αναφέροντας το πρόβλημά σας για να ενημερωθείτε σχετικά.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Α. Μάθετε γιατί είμαστε μοναδικοί στην επίλυση δυσεπίλυτων προβλημάτων:

· Συνδεόμαστε on line με τα καλύτερα ιατρικά κέντρα του κόσμου τα οποία μας παρέχουν συνεχή ενημέρωση για νέα αποτελεσματικά και ασφαλή φάρμακα για ειδικά παθολογικά προβλήματα. Δεν θα αντλήσετε επιπρόσθετο όφελος εάν ταξιδέψετε στο εξωτερικό για να λύσετε το δυσεπίλυτο παθολογικό πρόβλημα που σας απασχολεί.

· Συνδεόμαστε με τα καλύτερα κέντρα Εναλλακτικής Ιατρικής που μας παρέχουν συνεχή ενημέρωση για έρευνες που γίνονται σε φάρμακα και θεραπευτικά ή διατροφικά προγράμματα παραδοσιακών θεραπευτικών συστημάτων (κινέζικη ιατρική βοτανική ιατρική διατροφική ιατρική). Δεν θα αντλήσετε επιπρόσθετο όφελος εάν ταξιδέψετε σε κέντρα ολιστικής εναλλακτικής ιατρικής στην Κίνα στις ΗΠΑ ή αλλού.

· Χρησιμοποιούμε καινοτόμο ηλεκτρονικό λογισμικό και εφαρμόζουμε αποτελεσματικά συστήματα ποιότητας. Δεν θα βοηθηθείτε περισσότερο εάν επισκεφτείτε οποιοδήποτε σύγχρονο παθολογικό ιατρείο στις ΗΠΑ την Ευρώπη ή αλλού.

· Έχετε την δυνατότητα 24ωρης άμεσης επικοινωνίας μέσω της 24ωρης γραμματείας του ιατρείου οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε.

· Συνεργαζόμαστε με υπερσύγχρονα νοσοκομεία σε περίπτωση που το ειδικό σας πρόβλημα επιβάλλει νοσοκομειακή αντιμετώπιση. Δεν έχετε συγκριτικό πλεονέκτημα εάν εισαχθείτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο του εξωτερικού.

Β. Η διεύθυνση του ιατρείου είναι Φραγκοπούλου 10 Κηφισιά και ο ηλεκτρονικός μας τόπος http://iatreioamoschovaki.gr. Στην παρούσα ιστοσελίδα η Ειδική Παθολόγος Αναστασία Μοσχοβάκη ενημερώνει για θέματα πρόληψης.

Search This Blog

Loading...

9/15/10

ΑΛΚΑΛΙΚΗ ΦΩΣΦΑΤΑΣΗ : ΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

Η ολική αλκαλική φωσφατάση του αίματος, είναι ένα ένζυμο, το οποίο περιλαμβάνει αρκετές μορφές και παράγεται σε αρκετούς ιστούς του σώματος. Έχουν ευρέως μελετηθεί τέσσερα γονίδια που κωδικοποιούν τα αντίστοιχα ισοένζυμα. Συγκεκριμένα, το μη ειδικό ιστικό γονίδιο κωδικοποιεί ισοένζυμα νεφρών, ήπατος και οστών, το πλακουντιακό γονίδιο κωδικοποιεί ισοένζυμο του πλακούντα, το εντερικό γονίδιο εντερικό ισοένζυμο, το βλαστικό γονίδιο ισοένζυμο όρχεων, θύμου, πνευμόνων.

Οι αυξήσεις της αλκαλικής φωσφατάσης, δεν είναι σπάνιες, κατά την ιατρική παθολογική πράξη. Διακρίνουμε:

1. Καλοήθεις – φυσιολογικές αυξήσεις : Μικρές αυξήσεις σε αναπτυσσόμενους οργανισμούς και κατά την κύηση είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα

2. Παθολογικές αυξήσεις λόγω οργανικών νοσημάτων : Η οστεοπόρωση, τα μεταστατικά καρκινώματα, οι παθήσεις της χολής είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα της κατηγορίας.

3. Αυξήσεις λόγω παθολογικής δράσης παραγόντων: Η υπερβολική πρόσληψη συμπληρωμάτων διατροφής με ασκορβικό οξύ, η κατάχρηση αλκοόλ, είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα της κατηγορίας.

Η μείωση των επιπέδων της αλκαλικής φωσφατάσης είναι σπανιότερη. Τα φάρμακα, οι διατροφικές ελλείψεις και οι ορμονικές διαταραχές είναι οι κυριότερες αιτίες.

Δρ. Αναστασία Μοσχοβάκη

Ιατρός Ειδική Παθολόγος

Φραγκοπούλου 10 Κηφισιά

24ωρη γραμματεία νοσοκομειακά περιστατικά : 2106252770

Ε mail amoschovaki@yahoo.gr

Ενημερωτικές ιστοσελίδες του ιατρείου:

http://anastasiamoschovaki1.blogspot.com ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

http://frequentmedicaldisorders.blogspot.com FREQUENT MEDICAL DISORDERS

http://infectiousdiseaseissues.blogspot.com ΠΥΡΕΤΟΣ – ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ

http://highglucose.blogspot.com ΔΙΑΒΗΤΗΣ

http://systemichypertension.blogspot.com ΥΨΗΛΗ ΠΙΕΣΗ

http://alternativemedicinehellenicblog.blogspot.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

http://cholesterolandtriglycerides.blogspot.com ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ - ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ

http://internationaltravelmedicine.blogspot.com ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

http://novelswineinfluenza.blogspot.com ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ Η1Ν1

http://twitter.com/amoschovaki H ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ TWITTER.